5 načina da usrećite partnera u svojoj vezi

5 načina da usrećite partnera u svojoj vezi

Ljubav i partner

Steći ljubav u vezi na početku je vrlo lako dok vlada zaljubljenost, strast i ljubavni zanos, no održati isti žar nakon xy godina to treba znati. Partner će vrlo brzo osjetiti ukoliko prvotni žar splasne i životne brige vas ponesu u nekakvu rutinu koja će se preslikati u vaš odnos. Naravno da nitko ne može glumiti u vezi strast, ljubavni žar jer vaš partner vas jako dobro poznaje kad ste iskreni, kad ste tužni, kad ste veseli.

Ljubav u vezi bez obzira koliko dugo traje treba iskazivati svaki dan malim postupcima. Ne trebate svom partneru svaki dan govoriti volim te da biste mu dokazali svoju ljubav. No, ako s vremena na vrijeme neka čokolada, cvijet, ili neka sitnica koja može razveseliti vašeg partnera ili partnericu može postići više nego tisuću puta volim te.

No, kada ste tužni ili ranjivi, nervozni pokažite partneru da on nije uzrok tome već razgovarajte i savjetujte se sa partnerom ili partnericom o problemu koji vas muči. Na taj način mu iskazujete poštovanje jer uvažavate njegovo mišljenje i savjet koji možda i nećete poslušati već razmisliti i sami odlučiti kako riješiti problem koji vas muči.

Partner kojem vjerujete i na kojeg se možete osloniti

Pokažite svom partneru ili partnerici da vam je najvažnija osoba u životu. Iskreni razgovor u kojem dijelite sve od sreće, problema i stresa na poslu, prepričajte dogodovštine koje ste doživjeli tokom dana ili tjedna. Partner će cijeniti povjerenje koje mu ukazujete i što sa njime dijelite svoje misli, događaje i što se možete osloniti na njega ili nju.

Povjerenje između partnera je najvažnije u vašoj ljubavi, trudite se da ne izigrate to povjerenje jer je iskrenost najvažnija. Pokažite partneru ili partnerici da imate povjerenje u njega ili nju, nemojte biti sumnjičavi na svakakve gluposti. Radije otvoreno razgovarajte o svemu što vas muči, ali i o svemu što vas veseli.

Partner će vam uzvratiti istom mjerom ako mu pokažete da on vaša osoba na koju se možete osloniti bez obzira tko je stijena u vašoj vezi, svatko ima pravo imati loš dan i biti neraspoložen. Pa ako partnera ili partnericu oraspoložite na njegov loš dan vjerujte da će to znati cijeniti.

Partner uvijek treba vašu pažnju

Partner ili partnerica uvijek treba vašu pažnju, no niste možda svakodnevno raspoloženi za večere uz svijeće, naročito ako u vezi imate i malu djecu koja će vas zaokupirati cijeli dan dok ne odu na spavanje. No, čak i u takvim obiteljskim situacijama kada djeca odu na spavanje možete posvetiti malo pažnje svom partneru ili partnerici u obliku malog flerta. Možda ste već tokom dana poslali kakav sms a navečer ćete samo nastaviti tematiku za intimne trenutke kada ostanete nasamo.

Hrana je dobro poznati način iskazivanja ljubavi rekle bi naše bake i imaju potpuno pravo. Sit čovjek je zadovoljan čovjek, a pogotovo ako je partner ili partnerica priredila neko omiljeno jelo u kojem ćete oboje uživati.

Ukoliko ste samac i niste u vezi uvijek možete online potražiti osobu koja bi vam odgovarala na stranicama Sugar daddies website. U oglasima možete odabrati osobu koja vam se ne samo fizički sviđa, nego bi vam mogla i intelektualno odgovarati te sa tom osobom možete i doći do ljubavi koja nam je svima jako potrebna.