Kako impresionirati partnera na prvom spoju

Kako impresionirati partnera na prvom spoju

Kako impresionirati na prvom spoju

Javio vam se vaš sugar daddy i bliži se prvi spoj. Niste sigurni za taj osjećaj u trbuhu da li se radi o leptirićima zbog uzbuđenja ili vam je stres izazvao napadaj panike. Impresionirati na prvom spoju nije težak zadatak ako se držite sljedećih savjeta. Oni će vam pomoći na putu da impresionirate totalnog neznanca i ostvarite povezanost koja će dovesti do drugog spoja, a možda i do nečeg više. U nastavku članka saznajte sve što je potrebno kako bi ste se pripremili za prvi spoj te ostavili dobar dojam. Vrlo je bitno da znate što raditi tijekom spoja, kako se obući te o kakvim temama razgovarati. Prvi savjet vezan je za odjeću. Naime, svi se vole srediti za prvi spoj i na taj način impresionirati drugu osobu. Međutim, to ne mora značiti da morate obući najsvečaniju haljinu ili odijelo. Naravno, sve ovisi o lokaciji samog spoja, ali najbitnije od svega je da se obučete udobno. Ne samo da će vama biti udobnije nego ćete i odati dojam da ne glumatate.

Kako impresionirati na prvom spoju – savjeti – 1.dio

Nakon što ste odabrali što ćete obući, a da se osjećate udobno vrijeme je za drugi korak. Impresionirati nekoga podrazumijeva da ćete isplanirati svoj spoj odnosno što ćete na njemu raditi. Večera i kino su izbor za prvo spoj u većini slučajeva. Dok s time ne možete pogriješiti, pokušajte da vaš prvi spoj bude neobičan i maštovit, nešto što će druga osoba pamtiti. Možete pokušati otići zajedno na neku aktivnost kao što je escape room ili planinarenje. Na taj način bolje ćete i upoznati drugu osobu i vidjeti kako zajedno funkcionirate. Nakon što se pomno isplanirali spoj kojim ćete impresionirati, vrijeme je da se dotaknemo onoga što ćete raditi na samom spoju. Pitanja, pitanja i pitanja. To je odgovor. Nemojte se fokusirati na sebe i stalno pričati o sebi nego ispitujte drugu osobu sve što vas zanima i pozorno slušajte. Ne samo da ćete na taj način saznati puno o njoj nego ćete i pokazati da niste centar svoga svemira.

Kako impresionirati na prvom spoju – savjeti – 2.dio

Nakon što ste počeli impresionirati partnera na drugom spoju savršenim planiranjem i zanimljivom lokacijom koja će im se urezati u pamćenje započeli ste razgovarati. Naravno, nakon početnog upoznavanja i općenitih pitanja o životu mogu se dogoditi određene stanke u komunikaciji. Ne očajavajte, to je skroz normalno te je u tim trenucima potrebno potaknuti drugu stranu na razgovor izborom zanimljive teme. Iako nam je prvi instinkt da pričao o svakodnevnim temama možda je bolje fokusirati se na veće, značajnije teme. Na taj način vidjet ćete koji su stavovi druge osobe u vezi tema koje su vama bitne u životu pa ako ovdje dođe do velikog razilaženja, bar ćete na prvom spoju znati na čemu ste, a u svakom slučaju impresionirati ćete drugu osobu jer nećete voditi površne razgovore. Zaključno, ako se držite gore navedenih savjeta, sigurno je da ste korak bliže drugom spoju. Nemojte ništa forsirati jer vremena ima, tek ste na početku i iako vam se alkohol možda čini kao dobra ideja za opuštanje nemojte pretjerati kako se ne bi doveli u neugodne situacije.