Kako napraviti plan iznenađenja za svog partnera

Kako napraviti plan iznenađenja za svog partnera

Kako napraviti plan da iznenadite svog partnera

Ponekada parovi zapadnu u rutinu te neke aktivnosti koje ste prije radili s uzbuđenjem postanu dosadne i predvidive što može narušiti vaš odnos. Tada vam se možda učini da se vaš odnos pretvorio u prijateljstvo. Stoga, vrijeme je da unesete malo romantike u odnos i iznenadite svoga partnera. Navedeno ne mora značiti skupe poklone, već uz dobar plan možete napraviti iznenađenje koje će spasiti vašu vezu i začiniti je spontanošću i romantikom. U nastavku članka dat ćemo vam ideje kako napraviti plan iznenađenja.

1) Omogućite partneru da doživi nešto o čemu oduvijek sanja. Saznajte što se nalazi na tzv. “bucket listu” vašeg partnera i organizirajte njegovo ostvarenje. Bilo to skakanje s padobranom ili večera u restoranu s Michelinovom zvjezdicom, vaš partner će to pamtiti zauvijek.

2)Napravite listu dejtova. Neovisno o tome koliko ste zajedno, dajte partneru do znanja koliko vam je bitno zajedničko kvalitetno provedeno vrijeme i isplanirajte svoje spojeve kroz godinu dana, Na taj način ćete uvijek biti pripremljeni na maštoviti spoj koji će uvijek izazvati iznenađenje.

Plan koji će iznenaditi vašeg partnera

3) Sitnice su bitne. Nije vam potrebno puno novca za ovakav plan iznenađenja. Nekada je mali znak pažnje dovoljan da podsjetite svog partnera koliko mu značite. Bio to jedan cvijet ili mala ljubavna poruka, takva gesta zasigurno će poboljšati vaš odnos.

4)Ljubavno pismo. Možda se čini kao zastarjela ideja, ali u tome i jest element iznenađenja. Zasučite rukave, olovku u ruke i pustite emocije da se utkaju na papir. Nekada je riječi lakše napisati nego ih izreći i upravo zato ovakva gesta može imati brojne pozitivne posljedice.

5)Zanimajte se za njihove interese. Možda ste se do sada osjećali zapostavljeno kada bi vaš partner odvajao vrijeme za svoj hobi. Međutim, upoznavanje njihovog hobija i sudjelovanje može vam pomoći ne samo da više vremena provedete zajedno nego i da napravite dobar plan iznenađenja.

6)Iznenadno putovanje. Možda ne baš odlazak u Pariz, ali bilo kakav mali izlet može iznenadit vašeg partnera, a vašu vezu izvesti iz rutine i dignuti na nove razine.

Plan za sreću i iznenađenje vašeg partnera

7) Dođite po njih na posao. Razbijte rutinu, dođite nenadano po njih na posao i odvedite ih negdje makar to bila obična šetnja parkom. Odmah ćete oraspoložiti i sebe i svog partnera.

8)Preuzmite njihove obveze. Iako ste se podijelili u vezi kućanskih poslova, iznenadite svog partnera na način da odradite njihov posao za njih. Ovime ćete ih iznenaditi i pokazati da im je stalo, a ostat će više vremena za zajedničko kvalitetno druženje.

9) Plan bez komplimenata kao da ne postoji Ne zaboravite obasipati svog partnera komplimentima. Na taj način utjecat ćete na njihovo samopouzdanje i dobro raspoloženje. Nijedan plan nije uspješan, ako djelima ne pokazujete koliko vam je stalo i to svakodnevno.

10) Dajte im vremena za sebe. Nekada se od svakog u vezi očekuje da stalno daje pažnju svojoj boljoj polovici. Međutim, nekada je ono što osoba zapravo treba iznenađenje na način da ih pustite da imaju svoje vrijeme za sebe. Ovime ne samo da ćete ih iznenaditi nego će oni zbog te geste osjećati zahvalnost i htjeti provesti više vremena sa vama.